Skip to main content
Logo print

Software & Apps | Legrand Denmark

Software & Apps

Software

P31 konfigurator2

P31 configurator


Konfigurer hurtigt og effektivt dine kabelbakker installationer uden at udelade vigtige elementer.

XL-PRO³

XL-PRO³ panel


XL-PRO3 Panel er beregnet til designere og skabere af strømfordelingstavler. Det tillader dig at designe fordelingen og installere tavlerne, se dit projekt og modtage online opdateringer.

XL-PRO calcul

XL-PRO³ calcul


XL-PRO3 Calcul er beregnet til installatører, designkontorer og vedligeholdelsesoperatører. Det kan bruges til at oprette designberegningerne til en lavspændingselektrisk installation, få listen over produkter, der er nødvendige til installation og til sidst til at eksportere disse data til XL-PRO3 eller DXF-format.

LCS3 pro

LCS PRO³


LCS PRO3 softwaren tillader dig at vælge dine produkter hurtigt og nemt og at se VDI-skabet. 
Derudover bliver det nemmere for dig at styre dine projekter: indtastning af tekniske poster, bestilling og udskrivning af dokumenter.

Alphasoft

Alphasoft for Alpharex³


Program Rex3-tidsafbrydere med lethed. Det ønskede program kan let konfigureres.

Apps

Home+ control

Home+ Control


Funktioner: Styring af lys, gardiner og temperatur – Styring af indgangs-, udgangs-, opvågning- og nattescenarier – Se forbrug – Modtag notifikationer i tilfælde af overskridelse af strømmen for at undgå strømafbrydelser – Modtag fejlmeddelelser.

Netatmo security

Netatmo Security


Med Netatmo-sikkerhedsappen bliver dit hus endnu mere sikkert. Appen styrer Smart Video-Dørklokke, Smart Inden- og Udendørskamera og beskytter dine ejendele. Sensoerne til døre og vinduer giver dig en ekstra tryg følelse.