Skip to main content
Logo print

Vores brands | Legrand Denmark

legrand logo 480

Legrand


Som verdens førende inden for føringsveje og kabelstyring tilbyder Legrand komplette integrerede løsninger til en bred vifte af applikationer.

Netatmo logo 480

Netatmo


Netatmo står for enkle og intelligente produkter til et mere sikkert og behageligt hjem. Gennem partnerprogrammet "with Netatmo" udvikler vi intelligente løsninger, der kan integreres i hjemmets infrastruktur.

Med opkøbet af Netatmo, hvis brand blev integreret i Legrands portefølje i 2018, har Legrand yderligere styrket sin tilstedeværelse på markedet for smarte hjem.

Cablofil logo 480

Cablofil


For mere end 30 år siden fik CABLOFIL® ideen om at bruge metaltråd som understøttelsessystem til strøm- og datakabler. CABLOFIL® tilbyder med kabelbakkerne en sikker, økonomisk og holdbar føringsvej, der står for høj belastningskapacitet, høj modstandsdygtighed og hurtig installation. Cablofil har været med i den globale Legrand Group siden 2006.

Zucchini logo 480

Zucchini


Det italienske firma Zucchini har specialiseret sig i produktion af samleskinnesystemer og tør-type transformere og har været en del af Legrand Group siden 2005. Vi arbejder sammen med dig for at finde integrerede projektløsninger, der holder nedetidsomkostningerne så lave som muligt og tilbyder optimal logistisk koordinering. Zucchini produkter er er nemme og hurtige at installere.

Raritan logo 480

Raritan


Raritan tilbyder strømstyringsløsninger til datarack og datacentre. Disse inkluderer intelligente PDU'er, overførselsafbrydere, rack-controllere og sensorer til miljøet, serielle konsoleservere og KVM-over-IP-switch-enheder. I over 76 lande og 60.000 lokationer over hele verden hjælper Raritans prisvindende hardwareløsninger med at forbedre energieffektivitet, pålidelighed og produktivitet.

For mere information, besøg www.raritan.co.uk

Raritan 480

Minkels


Minkels er en videnbaseret producent og global leverandør af højkvalitetsløsninger til datacenterinfrastrukturer. Minkels produkter er kendetegnet ved originalitet og fleksibilitet. Vores kunder kan altid være sikre på, at de får den nyeste datacenterteknologi i form af modulopløsninger, der imødekommer deres skiftende, individuelle forretningskrav. 

For mere information besøg www.minkels.com/en