Skip to main content
Logo print

UPS (hjem og lille kontor) | Legrand Denmark

UPSbanner

UPS (hjem og lille kontor)

 

For at kunne leve op til alle kravene og beskytte installationerne mest optimalt, er Legrands enkeltfase UPS delt op i 3 hovedfamilier:

UPS2

Bolig og hjemmekontor (Nicky og Nicky s-serier)


De er små og nemme at installere og konfigurere. De er udstyret med en elektronisk spændingsregulator og en LED-indikator, der sikrer en total og pålidelig beskyttelse af installationen. De giver stor værdi for pengene og garanterer en bæredygtig investering.

UPS3

Konventionel (Keor og Daker +-serier)


Online dobbeltkonverterings omformere med DSP mikroprocessorer til nøjagtig og konstant kontrol af alle målinger og effektfaktor-korrektions-kredsløb (PFC). Transformerfri teknologi til højkvalitets strømoutput med effektivitet op til 93%. De lever perfekt op til professionelle behov med effekter op til 10 kVA.

UPS4

Modulær (Megaline-serier)


Modulære omformere tillader præcis dimensionering af strømforsyningen i henhold til kravene uden at udelukke fremtidige udvidelser. De er sammensat af ”standard”-moduler, der kan monteres på eksisterende konfigurationer, for at øge strøm eller autonomi. De garanterer den højest mulige redundans, takket være det innovative modulære system.