Skip to main content
Logo print

Legrand Scandinavia | Legrand Denmark

Legrand Danmark

 

Legrand Danmark er en del af Legrand Group, som er førende inden for elektrisk og digital bygningsinfrastruktur. Med en tilstedeværelse i over 90 lande, ca. 38.000 medarbejdere og mere end 100 års erfaring, er vi drevet af en passion for at skabe innovative og intelligente løsninger. 

 

Legrand Danmark startede sin rejse med kabelbakker som RM Kabelbaner for mere end 50 år siden. I dag tilbyder vi et stort udvalg af løsninger skræddersyet til bolig-, kommercielle og industrielle markeder. De mange års erfaring, det stærke produktsortiment og lokale kunde- og tekniske service gør Legrand Danmark til en kvalificeret samarbejdspartner.

1953

1953


I 1953 startede produktionen af kabelbakker under navnet RM Rich. Müller Trading.

RM kabelbaner logo

1995


I 1995 blev navnet ændret til RM Kabelbaner A/S stadig ejet af virksomheden RMIG A/S.

Cablofil logo

2006


Den 1. Maj 2006 blev RM Kabelbaner A/S købt af Cablofil og kom derfor til at hedde Cablofil Scandinavia.

Legrand logo

2011


Cablofil er en del af den internationale ICM Group. Cablofil og ICM Group er ejet af Legrand Group, og den 1. januar 2011 blev Cablofil Scandinavia til Legrand Scandinavia.

Legrand C2B logo

2024


Den 1. februar 2024 skiftede vi officielt navn fra Legrand Scandinavia A/S til Legrand Danmark A/S. Navneskiftet reflekterer vores forpligtelse til at levere løsninger og services til vores danske kunder, samt styrke vores lokale tilknytning.