Skip to main content
Logo print

Hotel | Legrand Denmark

Hotel1

Hotel

For hoteller er det en udfordring at levere unikke oplevelser, i interiører af høj kvalitet, til konkurrencedygtige priser

 

Måden hvorpå hotelentreprenører skal konkurrere med snævre marginer mod konkurrencedygtige spillere som Airbnb og andre lignende koncepter, er at tilbyde særlige ydelser til deres gæster, der giver et minde eller en oplevelse, som de er villige til at betale mere for. 

Men hvordan realiseres dette, når interiørdesign og trends skifter hurtigere end før, og når nye teknologier kræver, at hoteller løbende tilpasser sig, samtidig med at pay-back-perioderne for investeringer bliver kortere? I sidste ende er hotelejere nødt til at være innovative, for at tiltrække kunder og forblive konkurrencedygtige, når det gælder placering og koncept.

Hotel1

Elektrisk installation


Den elektriske installation er et vigtigt element til at gennemføre disse oplevelser:

  • et design-touch til hvert interiør
  • enkle og nemme systemer til hotelautomatisering, til alle hotelstørrelser
  • fleksible og skalerbare elektriske infrastrukture

Legrand's brede udvalg af produkter passer ikke kun til de primære installationer til hoteller, men giver også et særpræg til oplevelsen af overnatningen!

Hotel2

Vores omfattende og pålidelige løsninger/tjenester


Legrand er leverandør af integrerede løsninger til alle typer industri- og erhvervsbygninger og har mange års erfaring med de specifikke krav, der stilles til hoteller. Uanset om du ønsker at forbedre kundernes komfort eller gøre arbejdet og administrationen lettere for hoteloperatørerne, har Legrand løsninger specifikt til hvert værelse og offentlige område på hotellet. Fra værelser til teknikrum, alle krav og tekniske løsninger er dækket ind

hotelløsning

Konfigurering af hotelløsning

Besøg vores konfigurator til hotelløsninger for at designe din fortrukne løsning

Vores udvalg til hoteller