Legrand Group

Legrand Group

Legrand er den globale specialist inden for elektrisk og digital infrastruktur i byggebranchen. Koncernen arbejder hver dag på at støtte udviklingen af bygningsautomation og give bæredygtig adgang til elektricitet til millioner af brugere verden over.

Global benchmark

Teknologisk ekspertise, et bredt produktsortiment og en international tilstedeværelse gør Legrand til et globalt benchmark. Med en tilstedeværelse i næsten 90 lande, aktiviteter i mere end 180 lande og en samlet arbejdsstyrke på over 37.000, blev der i 2019 opnået et salg på mere end 5,5 mia. euro.

Global benchmark

loading...

Legrand tilbyder en lang række løsninger designet til at styre lys, energi, data og adgang i bygninger. Koncernens produkttilbud er særligt bredt med flere hundrede tusinde produkter i syv hovedkategorier:

  • Installationsmateriel (stikkontakter, afbrydere med mere)
  • Stærkstrømsmateriel (tavlekomponenter, strømskinner, transformere med mere)
  • Building systems (overvågning, nød og panik belysning, dørsystemer med mere)
  • Føringsveje (kabelbakker, installationskanaler, gulvbokse med mere)
  • Digital infrastruktur (datainstallationer, rack skabe, RJ45 udtag med mere)
  • UPS (nødstrømsanlæg)
  • Løs el (rør, CEE materiel, forlængerledninger med mere)

Innovation

er én af vores hjørnesten!
Vi bliver ofte rost for vores menneskeligt centrerede design af vores produkter og vi er stolte af vores internationale designteam og deres succeser.
Det er ikke tilfældigt, at vores motto er "Teknologi lavet til mennesker".
Tjek vores deisgnfilosofi!

loading...

Bæredygtighed

HANDL I DAG OG TÆNK PÅ I MORGEN
Legrand Group styrker sit engagement i bæredygtig udvikling ved at fokusere på følgende tre områder:

SOCIALT ANSVAR: mennesker er kernen i vores forretning: som arbejdsgiver fremmer og investerer Legrand i sine medarbejdere. Som en socialt engageret partner giver Legrand desuden adgang til energiforsyning og udvikler innovative løsninger for at tilskynde til selvstændig virksomhed.

act today

Miljø

I 2006 gjorde underskrivelsen af ​​Global Compact-planen miljøbeskyttelse til en endnu højere prioritet. Legrand lægger øget vægt på miljøledelse for alle sine industrianlæg, miljøvenligt design for maksimal miljøkompatibilitet af alle sine produkter og innovative energibesparende løsninger.

environment

Ledelse

Etik, gennemsigtighed og dialog med interessenter er de værdier, som Legrand Group er forpligtet til i alle sine aktiviteter for at sikre bæredygtig vækst. Målet er at bringe denne tilgang til bæredygtig udvikling videre til kunder og leverandører.

Management