Føde- & drikkevareindustrien
Hygiejne under alle forhold
I føde- & drikkevareindustrien er den værste fjende forurening, virusser og fejl i behandlingen af fødevarerne. Man skal stole 100% på de forhold, under hvilke processen blev etableret, og de elektriske installationer og netværket er en afgørende del af dette.
Udover de hygiejniske forhold, gælder følgende faktorer:
- Produktionslayoutet skal være fleksibelt over for ændringer i tilfælde af sæsonudsving og stor vækst i efterspørgslen
- I tilfælde af omstrukturering af produktionen skal nedetiden i installationen være så kort som mulig
- I det lange løb er de samlede udgifter til ejerskab (TCO) afgørende for valget af installation, da vedligeholdelse af installationen er et kritisk punkt
Vore løsningsmetoder overholder i fuldt omfang hygiejnestandarderne, og takket være vores globale rækkevidde kan du sikre ensartede betingelser på dine faciliteter, uanset hvor produktforarbejdningen foregår!
Vores udvalg til føde- & drikkevareindustrien