Aller au contenu principal

Ud over det store udvalg af produkter og systemer, vi tilbyder under Legrand brandet, har vi en række andre brands, herunder: Cablofil, RM kabelbaner, Van Geel, Bticino og Zucchini.

LEGRAND


Brandet Legrand dækker over alle vores produkter inden for elektriske installationer og datanetværk. Legrand er førende inden for elektrisk og digital infrastruktur i byggebranchen. Koncernen opererer på et globalt marked med faciliteter verden over.
 

Læs mere
LEGRAND

CABLOFIL


CABLOFIL er verdens største producent af gitterbakker. Cablofil opfylder de strengeste krav til mekanisk ydeevne, og det er det hurtigste og mest fleksible system at installere. Produktserien er konstant under udvikling med stor success.
 

Læs mere
CABLOFIL

RM KABELBANER


Brandet RM Kabelbaner dækker over vores produktserie af kabelbakker, armaturskinner og kabelstiger produceret i stål. Navnet stammer fra vores tidligere ejer RMIG A/S eller RM Rich. Müller A/S, som startede produktion af føringsveje for mere end 60 år siden.

RM KABELBANER

VAN GEEL


Brandet Van Geel dækker over føringsveje og tilbehør både i stål og plastik. Produktionen har eksisteret siden 1950’erne, og Van Geel er i dag en del af Legrand Group.
 

Læs mere
VAN GEEL

BTICINO


Bticino tilbyder et omfattende udvalg af installationsmateriel, hjemmeautomatisering og dørsystemer. Bticino har kombineret teknologi med det bedste italienske design i mere end 60 år for at give maksimal komfort og sikkerhed i bygninger.
 

Læs mere
BTITINO

ZUCCHINI


Zucchini er et af koncernens specialist brands, der tilbyder strømforsyningsløsninger såsom transformerer og strømskinner. Zucchinis optimerede løsninger sikrer et højt niveau af ydeevne og fleksibilitet til installationerne, samtidig med at der sikres maksimal sikkerhed.

Læs mere
Zucchini